Menu
Italiaanse keuken,
Bourgondische gezelligheid
Bij Restaurant ’t Freuleshoes kunt u genieten van huisgemaakte gerechten geïnspireerd door de Italiaanse keuken maar met een eigen, unieke stijl. We werken met verse producten waarbij zoveel mogelijk samengewerkt wordt met lokale leveranciers.
Laat u verrassen tijdens een lunch of diner met gerechten bereid in onze open keuken en oog voor Bourgondische gezelligheid.
Wij heten u van woensdag t/m zondag van harte welkom voor een diner. Daarnaast zijn wij op vrijdag t/m zondag van 12.00u tot 15.30u geopend voor lunch, koffie en gebak.
Vanaf woensdag 4 december hanteren wij een vernieuwde menukaart. Vooraf al een kijkje nemen in onze kaart? Dat kan! Bekijk hieronder onze verschillende gerechten.
Op woensdag 4 december zijn wij gesloten.
Zuppe | Soepen
Geserveerd met brood en boter
Zuppa del momento (V) Soep van het moment | 9.00 |
Zuppa di pomodoro (V) Tomatensoep/ Parmezaanroom/ kruiden | 8.50 |
Pane | Belegd brood
Donker boerenbakkersbrood of huisgemaakte focaccia
Carpaccio Carpaccio van gerookte runderribeye/ basilicumpesto/ Parmezaan/ sla/ olijf/ tomaat | 14.00 |
Vitello tonnato Kalfsvlees/ tonijnsalade/ rucola/ tomaat/ olijf/ Parmezaan/ zadenmix | 13.00 |
Salmone Gerookte zalm/ gepocheerd eitje/ truffeldressing/ groentes/ rode ui | 14.00 |
Pollo grigliato Gegrilde kip/ gepocheerd eitje/ pestomayonaise/ groentes/ krokante ham | 13.00 |
Burrata (V) Burrata/ tomaat/ basilicumpesto/ rucola/ olijf/ zadenmix/ aceto balsamico | 12.50 |
Formaggio di capra (V) Gerijpte geitenkaas/ basilicumpesto/ walnoot/ honing/ sla/ groentes | 11.50 |
Insalate | Salades
Geserveerd met brood en boter
Burrata (V) Burrata/ tomaat/ basilicumpesto/ sla/ groentes/ aceto balsamico | 16.50 |
Formaggio di capra (V) Geitenkaas uit de oven/ sla/ appel/ walnoot/ krokante ham/ groentes/ uienchutney | 16.50 |
Pollo grigliato Gegrilde kip/ gepocheerd eitje/ sla/ krokante ham/ groentes/ ceasardressing | 17.00 |
Salmone Gerookte zalm/ gepocheerd eitje/ sla/ truffeldressing/ groentes/ rode ui | 18.00 |
Paste | Pasta’s
Geserveerd met Italiaanse groentes, Parmezaan & rucola
Ravioli al tartufo bianco (V) Romige truffelsaus | 18.50 |
Pasta Bolognese Bolognesesaus | 15.50 |
Pasta scampi Kreeftensaus | 18.00 |
Pinsa Romana
Margherita (V) Tomatensaus/ mozzarella/ basilicumpesto | 10.00 |
Bastiano Parmaham/ crème fraîche/ rucola/ tomaat/ mozzarella/ aceto balsamico | 14.50 |
Salmone Gerookte zalm/ crème fraîche/ rucola/ kappertjes/ rode ui/ mozzarella/ truffelmayonaise | 16.00 |
Bianco à la Mortadella Fior de latte kaas/ Mortadella ham/ pistache/ tomaat/ rucola/ olijf | 13.00 |
Dolci | Nagerechten & gebak
Crostata Italiaanse jamtaart/ slagroom/ witte chocolade | 4.75 |
Tiramisu eigen stijl Chocolade/ mokka/ amandel/ vers fruit | 8.75 |
Affogato Espresso/ vanille ijs/ crumble/ karamel | 6.00 |
Duo di gelato Wisselend duo van ijs van Ijsbaas Margraten/ chocolade/ vers fruit/ crumble | 8.00 |
Het is tijdens de lunch niet mogelijk gerechten van de dinerkaart te bestellen. Lunch t/m 15.30u. Wij zijn gesloten tussen 15.30u en 17.30u.
Verrassingsmenu
Laat u volledig verrassen door de wisselende keuzes van de chef!
Drie gangen Voor-, hoofd- en nagerecht | 42.50 |
Vier gangen Voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht | 49.50 |
Prijzen per persoon Zijn er bijzonderheden? Meld het ons! Het verrassingsmenu is enkel per tafel te bestellen. |
Voorgerechten
Bruschetta’s di manzo Parmaham/ tapenade van tomaat/ zaden/ Parmezaan/ olijf/ aceto | 9.50 |
Bruschetta’s al salmone Gerookte zalm/ pesto/ Parmezaan/ kappertjes/ rode ui/ zaden/ truffel/ komkommer/ tomaat | 11.00 |
Bruschetta’s al pomodoro (V) Tomaat/ pesto/ Parmezaan/ zaden/ aceto | 8.75 |
Tagliere (te bestellen vanaf 2 personen) Italiaanse vleeswaren/ kaas/ chutney/ gegrilde groentes/ pizzabrood | 13.50 p.p. |
Carpaccio di manzo Carpaccio van gerookte runder ribeye/ Pecorino/ pompoencrème/ amandel/ citrusgel/ groentes | 15.50 |
Duo di pesci Gerookte makreel/ gemarineerde witvis/ witlof/ rode biet/ appel/ rode ui/ basilicumcrème | 16.00 |
Duo di cacciagione Paté van wild/ hertenham/ bosvruchten/ rode ui/ brioche/ appel/ groentes | 15.50 |
Tartare di barbabietola (V) Tartaar van rode biet/ gorgonzola kaas/ walnootcrème/ groentetuintje/ gerookte amandel | 13.50 |
Zuppa del momento (V) Soep van het moment | 9.00 |
Zuppa di pomodoro (V) Tomatensoep/ Parmezaanschuim/ verse kruiden | 8.50 |
(V) = vegetarische variant mogelijk
Hoofdgerechten
Geserveerd met aardappelgarnituur & diverse groentes van het seizoen
Merluzzo Kabeljauwfilet/ romige kreeftensaus | 26.50 |
Pesce del giorno Dagverse visfilet/ pesto-botersaus | dagprijs |
Stufato di pollo Zacht gegaarde kippendij/ romige saus/ gegrilde groenten | 23.50 |
Ossobuco Kalfsschenkel/ winterse groenten/ kruiden | 25.50 |
Tagliata di manzo Diamanthaas/ kruidenjus/ hazelnoot-salie korst | 26.50 |
Bistecca di vitello Kalfsribeye steak/ uienjus | 25.00 |
Filetto di manzo Ossenhaas tournedos/ truffeljus | 31.50 |
Filetto di cinghiale Zwijnshaas/ kruidenkorst/ blauwe bes-balsamicojus | 24.00 |
Portobello (V) Gevulde portobello/ ricotta/ caponata/ Parmezaan/ pittenmix | 22.00 |
(V) = vegetarische variant mogelijk
Nagerechten
Sensazione di moka Mokkataartje/ witte chocolade-koffiesaus/ crumble/ mokka ijs | 9.75 |
Tiramisu eigen stijl Chocolade/ mokka/ amandel/ vers fruit | 8.75 |
Panna cotta al mandarino Panna cotta met mandarijn/ witte chocolademousse/ sinaasappel-karamel/ speculaas/ gekarameliseerde appel | 9.75 |
Affogato Espresso/ vanille ijs/ crumble/ karamel | 6.00 |
Duo di gelato Wisselend duo van ijs van IJsbaas Margraten/ chocolade/ crumble/ vers fruit | 8.00 |
Misto di formaggi Een proeverijtje van harde en zachte kazen/ chutneys/ brood | 13.50 |
Pizza’s
Salmone Gerookte zalm/ crème fraîche/ mozzarella/ kappertjes/ rode ui/ truffelmayonaise | K 15.75 G 18.50 |
Bastiano Parmaham/ crème fraîche/ mozzarella/ rucola/ Parmezaan/ tomaat/ aceto | K 13.50 G 16.00 |
Vegetariano (V) Tomaat/ courgette/ aubergine/ paprika/ artisjok/ rucola/ mozzarella/ aceto | K 12.00 G 14.50 |
Capricciosa Tomaat/ mortadella ham/ champignons/ artisjok/ rucola/ mozzarella | K 12.00 G 14.50 |
Quattro formaggi (V) Tomaat/ gorgonzola/ taleggio/ Pecorino/ mozzarella | K 13.00 G 15.00 |
Pasta’s
Geserveerd met Italiaanse groenten, Parmezaan & rucola
Ravioli al tartufo bianco (V) Romige truffelsaus | 18.50 |
Pasta Bolognese Bolognesesaus | 15.50 |
Pasta scampi Kreeftensaus/ aceto | 18.00 |
Risotto invernale (V) Risotto van parelgort/ vergeten groenten/ andijvie/ Pecorino | 20.00 |
Pasta del momento Pasta van het moment | dagprijs |