Kerstmenu voor thuis 2022

Ook dit jaar is het mogelijk om een Kerstmenu voor thuis af te halen. Bestellen is mogelijk via info@tfreuleshoes.nl . Het plaatsen van bestellingen is mogelijk t/m zaterdag 17 december tenzij onze maximale beschikbaarheid eerder bereikt is. Gelieve bijzonderheden als allergieën etc. meteen bij het plaatsen te vermelden. Het is mogelijk rekening te houden met vegetarische wensen. Afhalen enkel mogelijk op zaterdag 24 december tussen 13.00u en 16.00u. De gerechten kunnen, mits in de koeling bewaard, ook genuttigd worden op 25 en 26 december.

Kerst vieren in ons restaurant

Ons restaurant is 1e en 2e Kerstdag zowel voor lunch als diner geopend. Er wordt een viergangenmenu geserveerd met keuze uit vlees en vis. Reserveren noodzakelijk, momenteel nog een beperkte beschikbaarheid. 1e Kerstdag avond volgeboekt. Voor meer informatie of raadplegen van de beschikbaarheid kunt u ons per mail bereiken via info@tfreuleshoes.nl

Middag: Inloop 12.00u – 12.30u / Einde: 16.00u | Avond: Inloop 18.00u – 18.30u / Einde: 22.00u