~ Kerst 2021, Een hele moeilijke beslissing ~

Helaas hebben wij door de huidige coronamaatregelen en de onzekerheid over de regels na 18 december, met pijn in ons hart besloten om ons restaurant met Kerstmis gesloten te houden en ons volledig te richten op een driegangenmenu voor thuis.

Wij betreuren dit zelf ten zeerste maar gaan met ons team aan de slag om jullie alsnog fantastische feestdagen thuis te bezorgen!!
Bestellingen voor de drie kerstdagen kunnen per mail doorgegeven worden via info@tfreuleshoes.nl
Bestellen kan t/m zondag 19 december.
Met de meeste gasten die een reservering hadden geplaatst, hebben wij reeds per telefoon of per mail contact opgenomen. Mocht u geen bericht hebben gehad dan vragen wij u per telefoon contact met ons op te nemen.
Wij hopen op uw begrip en danken jullie allen voor jullie steun!!
We gaan er samen alsnog een mooie kerst van maken!