Over de samenwerking met een bierbrouwerij hoefden wij niet lang na te denken. Al langere tijd zijn wij geïnteresseerd in de visie van Gulpener.
Deze brouwerij heeft een sterke band met de omgeving. Zij brouwen bier met water uit eigen bronnen, gebruiken de hop uit eigen hoptuin en de gerst komt van boeren uit de regio, waaronder diverse boeren uit Voerendaal. Zo worden kwaliteit en smaak van de bieren verrijkt, de regio versterkt en de ecologische voetafdruk verkleind.
Voor velen zullen de bieren van Gulpener reeds bekend zijn. Restaurant ’t Freuleshoes zal in samenwerking met de brouwerij diverse bieren van de tap schenken waaronder Château Neubourg, de vier verschillende bieren van het seizoen en wisselende speciaalbieren.
Wij kijken ernaar uit om jullie een vers getapt glas bier te serveren!
Proost!